Prognoza meteo Romania 11 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 11 Mai 2018,

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte, pe arii mai restrânse în centru şi sud şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea, iar temporar şi în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni şi 16 grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, vremea se va încălzi uşor, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply