Prognoza meteo Romania 12 – 13 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Mai #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, ziua în jumătatea de sud-vest a țării, iar noaptea mai ales în nord-est. Vor fi condiții de grindină și izolat se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…19 grade pe litoral și în nordul Moldovei și 28…29 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 1…2 grade, unde vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Duminică
Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe arii extinse în jumătatea de est a țării și local în rest. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în nordul, nord-estul țării și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 12 – 13 Mai #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.
Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…11 grade.

Duminică
Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate începând din a doua partre a zilei, când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply