Prognoza meteo Romania 13 -14 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Mai 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 13 Mai 2018,

Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe arii extinse în jumătatea de est a țării și local în rest. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în nordul, nord-estul țării și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate începând din a doua partre a zilei, când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania

Luni 14 Mai 2018vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice diurne se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, chiar ușor mai scăzute în nord-est. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și în timpul zilei se vor semnala averse și izolat descărcări electrice în regiunile sud-sud-vestice, nord-nord-estice și centrale precum și în zonele montane și pe arii restrânse în rest, iar în a doua parte a intervalului, în special în vest și sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în partea centrală și de răsărit a teritoriului, pe crestele montane, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate în partea a doua a zilei, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply