Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte; în Maramureș, nordul Transilvaniei și al Moldovei cerul va fi înnorat din orele dimineții și va ploua pe arii relativ extinse. Începând cu orele amiezii, înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice vor fi în Crișana și Banat și local în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în centrul Transilvaniei și al Moldovei. Ploile vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă local mai însemnate și izolat va cădea grindină, cu o probabilitate mai mare în sud-vestul și nord-estul teritoriului. În partea de sud și sud-est a țării, vremea va fi caldă, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în Maramureș și nord-estul Transilvaniei și în jurul a 28 de grade în Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Bucuresti 18 mai 2018 #Romania Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 27…28 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 13…15 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).
La NoaptePrognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 18 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply