Prognoza meteo Romania 21 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade în majoritatea regiunilor, iar în jumătatea vestică a țării, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei, precum și în zonele montane. Astfel de manifestări vor fi mai frecvente și mai intense după-amiaza și seara. Izolat, vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe spații restrânse, cu precădere în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în special, ale Carpaților Meridionali, în sudul Banatului, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 21 Mai 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply