Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 22 Mai 2018,

Vremea se va încălzi ușor, în toate regiunile. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în est și sud-est, iar manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice își vor face apariția cu precădere după-amiaza și seara, local în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane și izolat în sud-vest și centru. Izolat, vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și în sudul Banatului, iar trecător și la cote mai reduse în Oltenia, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply