Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud-vestice și în nordul Carpaților Orientali unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Cu totul izolat va fi posibil să cadă grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-vestul țării, în special în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime în general între 7 și 15 grade. În orele dimineților, izolat vor fi condiții de ceață, în special în depresiuni și pe văile râurilor.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 22 Mai 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Vremea va fi frumoasă și caldă, cu cer variabil și vânt slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply