Prognoza meteo Romania 24 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 24 Mai 2018, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade. În regiunile vestice și în zona de munte, îndeosebi după-amiaza și seara, înnorările vor fi temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o maximă de 29…30 de grade și minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply