Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Mai 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 27 Mai 2018,

Duminică
Vremea va fi în continuare caldã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta îndeosebi în a doua parte a zilei, în jumãtatea de vest a teritoriului, precum și la munte, unde vor fi înnorãri temporar accentuate și local averse însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. În restul țãrii, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

In Bucuresticerul va avea înnorãri temporare, dar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea

Luni 28 Mai 2018, vremea se va menține caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și seara, când se vor semnala averse însoțite de descãrcãri electrice, local îndeosebi în jumãtatea de vest și la munte. Izolat vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 7 și 17 grade

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 -28 Mai 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply