Prognoza meteo Romania 31 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 31 Mai 2018vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza și seara în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

In Bucuresti, vremea va deveni călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Mai 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply