Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 14 Iunie 2018, in regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zona de munte, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, iar vremea se va menține instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial și se vor cumula cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 50 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe arii restrânse, iar regimul termic se va menține ridicat. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 24 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi în creștere după orele amiezii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply