Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 23 Iunie 2018, valorile termice – în scãdere semnificativã fațã de intervalul anterior în regiunile extracarpatice- vor caracteriza la scara întregii țãri o vreme rãcoroasã, iar în nord și nord-est chiar rece pentru aceastã datã din an. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare ziua când local în nord și în centru și pe arii restrânse în est și sud-est va ploua; izolat se vor cumula cantitãți de apã de 10…15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, mai ales ziua, cu viteze mai mari la munte, în est și în sud-est, dar și în extremitatea sud-vesticã. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, cu cele mai scãzute valori în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei; minimele termice vor fi cuprinse între 3…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14 grade pe litoral. Spre dimineațã se va semnala izolat ceațã.

In Bucuresti, vremea se va rãci accentuat. Pe parcursul zilei, vor fi înnorãri și ploi temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja, iar vântul va diminua. Temperatura maximã va fi de 20…22 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply