Prognoza meteo Romania 24 – 25 Iunie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Iunie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Iunie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

 

Duminica 24 Iunie 2018,valorile termice, deși în creștere ușoară față de ziua precedentă, vor continua să caracterizeze o vreme răcoroasă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza și în primele ore ale nopții, când local în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse, cu precădere în vest, centru și nord, se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață.

In Bucurestideși în creștere față de intervalul anterior, valorile termice vor continua să se situeze sub cele normale datei, astfel că dimineața și noaptea acestea vor caracteriza o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a intervalului trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania

Luni 25 Iunie 2018, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai coborâte decât cele specifice perioadei, în special, în vest, centru și nord, chiar dacă temperaturile vor mai crește ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice – ziua, local în zonele montane și submontane și izolat în rest, iar spre sfârșitul intervalului, pe spații restrânse, în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

 Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply