Prognoza meteo Romania 1 – 2 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Iulie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

 

Duminica 1 Iulie 2018, vremea va rămâne în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în jumătatea de est a țării, la deal și la munte, zone unde vor mai fi cantități însemnate de apă, și local în celelalte regiuni. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

In Bucurestivremea va fi în continuare instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Iulie 2018 #Romania #vremea

Luni 2 Iulie 2018vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, dar din punct de vedere termic va fi rece pentru această dată. Vor fi înnorări, averse și descărcări electrice, local, îndeosebi în nordul, centrul, sudul țării și la munte. Pe spații mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte, la altitudini mai mari de 2000 m, mai ales în Carpații Meridionali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, temporar și în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia și Muntenia, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai ridicate, spre 18 grade, pe litoral și în deltă.

In Bucuresti, vremea va fi rece și în general închisă. Temporar, cu precădere în cursul zilei, va ploua și vor fi condiții, trecător, de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Iulie 2018 #Romania #vremea

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply