Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 3 Iulie 2018, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice, în special în zona de munte și în regiunile sudice și sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 6 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar din orele amiezii înnorările vor fi temporare și va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimă de 16….18 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Iulie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply