Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 5 Iulie 2018, vremea va deveni cãlduroasã mai ales în zonele de câmpie, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 33 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza și seara în zonele montane și izolat în celelalte regiuni, iar noaptea, pe arii restrânse, cu precãdere în vest și sud-vest. Punctiform va cãdea grindinã și se pot cumula cantitãți mai importante de apã. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru averse și descãrcãri electrice va fi relativ scãzutã, dupã-amiaza și spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Weather warnings

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply