Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 13 Iulie 2018,

Vremea va fi călduroasă în special în zonele de câmpie, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în sudul și în estul țării unde local vor fi averse în general slabe și descărcări electrice. În celelalte zone astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi călduroasă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în a doua parte a zilei când vor fi averse în general slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply