Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 18 Iulie 2018,

Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și descãrcãri electrice în vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã, iar local și în celelalte regiuni cu precãdere în cursul zilei. Pe arii restrânse vor fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în special la munte, dar și asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate spre searã și noaptea când vor fi ploi de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply