Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 19 Iulie 2018,

Vremea se va menține în general instabilã, iar temperaturile vor continua sã se situeze sub cele normale ale perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, însoțite și de descãrcãri electrice pe arii extinse în vestul și în centrul țãrii, precum și în zonele de deal și munte și local în restul teritoriului. Izolat vor fi posibile cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificãri temporare în special în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, ușor mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor situa între 13 și 23 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și condiții de ploaie mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã a datei, va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 18 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply