Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 25 Iulie 2018,

Instabilitatea atmosferică se va menține pronunțată în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări accentuate și pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și seara. Izolat cantitățile de apă vor mai fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply