Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 6 Septembrie 2018, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local la munte și în regiunile sud-estice și pe spații restrânse în rest. Izolat vor mai fi și descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 29 de grade, iar cele minime 12 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade. În special în zonele depresionare, pe spații mici, va fi ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor fi apropiate de cele medii multianuale, astfel că maxima va fi de 26…28 de grade, iar minima de 14…16 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply