Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

În jumătatea de sud-est a țării, valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 10…15 l/mp, iar spre seară și noaptea, cel mai probabil în Dobrogea și sud-estul Munteniei, izolat se vor totaliza peste 30…35 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului, iar minimele se vor situa, în general, între 4 și 14 grade. Izolat, dimineața și noaptea va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 1 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Vremea va fi în general închisă și temporar va ploua, iar cantitățile de apă estimate vor fi în jur de 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa sub media multianuală, respectiv o valoare de 17…18 grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply