Prognoza meteo Romania 2 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 2 Octombrie 2018, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei, când va mai ploua slab, local în extremitatea de sud-est și izolat în rest, cu precădere în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări spre sfârșitul intervalului, în zona montană înaltă din nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime în general între 4 și 14 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până spre 8 grade.Record breaking

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply