Prognoza meteo Romania 2 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 3 Octombrie 2018, vremea va fi caldă pentru această dată în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În nordul, centrul și nord-estul țării, precum și la munte vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil, trecător cu înnorări în a doua parte a intervalului, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. În nordul Carpaților Orientali, la altitudini de peste 1700 m, spre sfârșitul nopții, precipitațiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, unde pe creste viteza la rafală va depăși temporar 70 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în sud-est, iar cele minime se vor situa între 2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jur de 15 grade pe litoral. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply