Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Cerul va fi variabil la senin, iar în primele ore ale zilei pe spații restrânse va mai fi ceață. În celelalte regiuni vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate în nord-nord-vest, unde va ploua local, iar probabilitatea de ceață va fi mai mare spre sfârșitul intervalului. În nordul Carpaților Orientali și pe crestele Meridionalilor vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste rafalele vor depăși 80…90 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în celelalte regiuni, cu precădere în jumătatea de nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade în Maramureș și 22…23 de grade în sudul Munteniei și al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 1…2 grade în zonele depresionare din nord-vest și din centru și 12…13 grade pe litoral.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 3 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply