Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 4 Octombrie 2018, vremea va fi în general frumoasă, dar rece în cursul nopții și al dimineții. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile din jumătatea de nord a țării unde sunt posibile ploi trecătoare, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în cursul zilei și mai ales în nordul Moldovei și în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime în general între 0 și 10 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -5 grade. Spre sfârșitul intervalului local se va forma bruma în Transilvania, nordul Moldovei și Maramureș, iar izolat va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și trecător moderat. Temperatura maximă – ușor mai scăzută decât în ziua precedentă – va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply