Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Vremea va fi răcoroasă, chiar rece în nordul și în centrul țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte, unde izolat va ploua, iar la altitudini, de peste 1500 m trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului mai ales în nordul Moldovei și în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime între -1 și 10 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -5 grade. Spre sfârșitul intervalului local se va forma brumă în nordul și în centrul teritoriului, iar izolat, în zonele joase de relief va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 4 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply