Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 12 Octombrie 2018, vremea va fi în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a țării unde și cerul va fi mai mult senin. Excepție vor face regiunile estice, unde se vor înregistra temperaturi apropiate de mediile multianuale, iar în special pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Pe suprafețe mici, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va diminua treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply