Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea va fi vântoasă și se va răci față de intervalul anterior, mai accentuat în jumătatea de nord a țării. Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, îndeosebi pe parcursul zilei, cu viteze în general de 55…70 km/h, mai mari, local, în sud-vestul și în sudul țării, unde temporar vor fi și rafale de 80…90 km/h. la munte, în special la altitudini mari, vântul va sufla tare, cu viteze de peste 90 km/h. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea local în est și izolat în rest. Cantitățile de apă vor depăși pe suprafețe mici, mai ales în zonele mai înalte de relief, 20…25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile, iar în special pe creste vor fi puternic viscolite. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 24 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi vântoasă, cu intensificări ale vântului de 50…60 km/h și temporar, mai ales după-amiaza, 60…70 km/h. În cursul nopții, vântul va slăbi în intensitate și va avea viteze în general între 35 și 45 km/h. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab în a doua parte a zilei. valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…5 grade.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply