Prognoza meteo Romania 27 – 28 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Octombrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă, cu valori de temperatură ce se vor situa cu 6 până la 10 grade peste mediile caracteristice sfârșitului de octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul teritoriului, unde pe spații mici, ziua, cu precădere în zona Maramureșului va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde vor fi rafale de 65…75 km/h și temporar în regiunile vestice, cu viteze de până la 45 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai mici în depresiunile intramontane, spre 2 grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.Prognoza meteo Romania

Duminică

Temperatura aerului va continua să crească ușor, iar vremea se va menține deosebit de caldă, local cu abateri de peste 8…10 grade față de mediile multianuale specifice perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar minimele se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar mai ales în cursul nopții în vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe spații mici vor fi ploi, trecător posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă (cu rafale și de peste 65…70 km, în special în Munții Banatului), pe litoral și în regiunile vestice. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 27 – 28 Octombrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va deveni deosebit de caldă, temperatura aerului urcând la amiază până la valori cu 8…9 grade mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Duminică
Vremea deosebit de caldă va continua. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply