Prognoza meteo Romania 28 – 29 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Octombrie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 28 Octombrie 2018temperatura aerului va continua să crească ușor, iar vremea se va menține deosebit de caldă, local cu abateri de peste 8…10 grade față de mediile multianuale specifice perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar minimele se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar mai ales în cursul nopții în vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe spații mici vor fi ploi, trecător posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă (cu rafale și de peste 65…70 km, în special în Munții Banatului), pe litoral și în regiunile vestice. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

In Bucuresti, vremea deosebit de caldă va continua. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania

Luni 29 Octombrie 2018 vremea va fi deosebit de caldă, deși majoritatea valorilor termice diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 25 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade, mai coborâte în depresiunea Ciuc-Giurgeu până spre 3…4 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest – unde vor fi valori în jurul a 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat ploi slabe, în prima parte a zilei, în jumătatea de vest a țării. Vântul va avea intensificări în Banat, pe litoral și în zona montană înaltă, în special, a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului, iar în rest va fi slab și moderat. Dimineața și noaptea, se va produce ceață în centru, sud și est, însă pe arii restrânse și cu precădere în zonele joase de relief.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jur de 24 de grade și minima de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply