Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 1 Noiembrie 2018, valorile termice se vor menține cu mult peste cele climatologic specifice datei în regiunile intracarpatice, precum și în zonele de deal și de munte, unde cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi seara și noaptea când trecător, vor fi posobile ploi slabe pe spații mici. În restul teritoriului, pe fondul nebulozității joase, de tip stratiform sau a ceții, posibil persistente pe arii restrânse cel mai probabil în sud-est, unde trecător va fi asociată cu burniță, valorile diurne vor marca o scădere față de ziua anterioară. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar temporar și la cote mai reduse și în regiunile sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Moldova si pe litoral si 26 de grade, in Dealurile de vest iar cele minime, în general, între 7 și 15 grade.

In Bucuresti, valorile termice diurne deși vor marca o scădere față de intervalul anterior, vor continua să se situeze peste cele normale datei. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea vor fi nori joși sau ceață posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima va fi de 18… 19 grade, iar minim 10…11 grade.Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply