Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 9 Noiembrie 2018, vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice, la deal și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-estul țării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, cu celew mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață.

In Bucuresti, valorile termice, mai ales cele diurne, se vor situa ușor peste mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply