Prognoza meteo Romania 9 – 10 Noiembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Noiembrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Pe parcursul zilei, în condiții de cer variabil, cu unele înnorări doar în Dobrogea, valorile termice vor caracteriza o vreme mai caldă decât normal pentru acestă perioadă din an, cu maxime ce se vor încadra în general între 12 grade in Moldova si inordul litoralului si 17 grade in dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceață, iar temperaturile se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor specifice datei. Astfel, sâmbătă dimineața vor fi valori în jurul a 0 grade în Dealurile Subcarpatice, iar în centrul țării, cu precădere în depresiuni, se vor înregistra temperaturi negative; in general minimele vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10…11 grade pe litoral. Vântul va sufla slab și moderat.Prognoza meteo Romania

Sămbătă

În cea mai mare parte a țării, valorile de temperatură, îndeosebi cele diurne, se vor situa în continuare peste mediile specifice lunii noiembrie. Cerul va fi parțial noros, iar dimineața și noaptea în zonele joase local se va forma ceață, care izolat poate fi mai persistentă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, cu cele mai mari valori tot in dealurile de Vest iar cele minime între -6 grade în depresiunile intramontane și 10…11 grade pe litoral.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 9 – 10 Noiembrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Vineri
Dimineața și noaptea se vor înregistra valori termice în jurul celor caracteristice perioadei și vor fi condiții de ceață. Pe timpul zilei, în condiții de cer variabil, vremea va fi mai caldă decât normal. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Sămbătă
Valorile termice diurne se vor situa cu mult peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar în orele dimineților se mențin condițiile de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Vineri

La Noapte

Ziua Sămbătă  
Noaptea Sămbătă

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Vineri
Precipitatii maine – Sămbătă
Precipitatii Duminica
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply