Prognoza meteo Romania 4 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 4 Decembrie 2018, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei în cea mai mare parte a țării. Va ploua pe parcursul zilei în regiunile vestice, nordice și centrale, iar noaptea pe arii mai restrânse și în rest. La munte vor fi precipitații mixte, iar trecător și în estul Transilvaniei și nordul Moldovei. Pe suprafețe mici se va forma polei, cu o pondere mai mare noaptea în sud, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, însă la cote mai reduse și în nordul Moldovei și sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 grade in sudul extrem și 10 grade, posibil mai ridicate in Banat si in Subcarpatii de Curbura, iar cele minime se vor încadra între -5 și 5 grade. În zonele joase de relief din sud și din est pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări, vor fi condiții de ceață, iar în a doua parte a intervalului va crește probabilitatea pentru ploaie slabă și polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -4…- 2 grade.Prognoza meteo Romania 4 Decembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply