Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 5 Decembrie 2018, in vestul, nord-vestul, iar noaptea și în centrul țării, cerul va fi variabil, dar în rest înnorările vor persista și îndeosebi în timpul zilei, local și temporar vor cădea precipitații în general slabe, sub formă de ninsoare la munte, mixte în Transilvania și Moldova și predominant ploi în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Pe arii restrânse, la începutul intervalului, în regiunile sudice și sud-estice se mențin condițiile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-vestul, estul și sud-estul teritoriului, precum și pe crestele montane, unde vor fi rafale în general de 45…55 km/h. Temperatura aerului va marca o scădere în majoritatea zonelor, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 8…9 grade în vestul Olteniei, iar minimele se vor încadra în general între -9 și 0 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucurestiinnorările vor persista și temporar se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. În primele ore ale zilei se menține probabilitatea de apariție a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply