Prognoza meteo Romania 6 Decembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 6 Decembrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Vremea va fi rece, izolat geroasă noaptea în centrul și în nord-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in estul Transilvaniei si in Moldova și 6 grade in vestul Oltenieie, poate si in sudul Banatului, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jur de -16 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunile intracarpatice și în zonele mai înalte de relief, însă, pe parcursul nopții, se va înnora treptat în nord-vest. În restul teritoriului, local, va fi nebulozitate joasă și ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și pe crestele montane.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 6 Decembrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Joi

Vremea va fi rece, cu precădere noaptea. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Cerul va avea temporar înnorări și vor fi condiții de ceață, în special spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply