Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 7 Decembrie 2018, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor, cu precădere în sud și în est, cu maxime intre -3 și 5 grade, cu cele mai mari valori in Subcarpatii Munteniei. Cerul va avea înnorări și local, mai ales seara și noaptea, se vor semnala precipitații în vestul, centrul și nordul țării. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, iar trecător și în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei și mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse va fi ghețuș sau polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase din sud și sud-est va fi ceață, izolat persistentă.

In Bucurestivremea va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții de ceață, mai ales noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply