Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 15 Decembrie 2018vremea va fi predominant închisă și se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. acestea vor fi în general însemnate cantitativ în vestul țării, precum și în zonele deluroase și montane din rest, unde vor predomina ninsorile și va continua să se depună strat de zăpadă, local consistent. în Dobrogea, cea mai mare parte a Olteniei și Munteniei, iar spre seară și noaptea în partea de sud și sud-est a Moldovei, precipitațiile sub formă de ninsoare și lapoviță se vor transforma treptat în ploaie și local se va produce polei sau ghețuș. Vântul va avea intensificări temporare la munte, în regiunile sudice, sud-estice și parțial în cele centrale, cu rafale în general de până la 45…50 km/h, iar pe creste și peste 60…70 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei și depresiuni, până la 10 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 și 6 grade, ușor mai ridicate în zona costieră a Dobrogei.

In Bucurestivremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații, sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45…50 km/h. temperatura aerului va urca ușor și treptat, de la -1 grad în orele dimineții până în jurul a 1…2 grade în cursul serii și al nopții.

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply