Prognoza meteo Romania 15 – 16 Decembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Decembrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Vremea va fi închisã şi se vor semnala precipitaţii în toate zonele ţãrii. În Banat, cea mai mare parte a Crişanei, vestul şi sudul Transilvaniei, vestul şi nordul Olteniei, jumãtatea de nord a Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, Occidentali şi de Curburã vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare şi se va depune strat consistent de zãpadã. Local se vor cumula 20…25 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. În Dobrogea, în restul Olteniei şi al Munteniei, iar spre searã şi noaptea în partea de sud şi sud-est a Moldovei, precipitaţiile sub formã de ninsoare şi lapoviţã se vor transforma treptat în ploaie şi local se va produce polei sau gheţuş. Vântul va avea intensificãri la munte, cu rafale de peste 60 km/h, dar şi în regiunile sudice şi sud-vestice, cu viteze, în general, de 45…50 km/h. În zona montanã înaltã va fi viscol, iar rafalele vor depãşi 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei şi depresiuni, pânã la 9 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 şi 6 grade, uşor mai ridicate în zona costierã a Dobrogei.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea se va menţine închisã şi vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor ţãrii. La munte, în Maramureş, Crişana şi Banat va ninge, în Transilvania şi Moldova vor fi precipitaţii mixte, în Oltenia şi Muntenia vor predomina ploile, în timp ce în Dobrogea va ploua. În zona Carpaţilor Meridionali, cantitãţile de apã vor depãşi 20…25 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Se va produce polei, local în regiunile estice şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va avea intensificãri în Carpaţii Meridionali şi Orientali, cu rafale de peste 60 km/h, viscolind zãpada, iar la cote mai reduse, mai ales ziua, şi în sud-sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. Spre sfârşitul intervalului, pe spaţii mici, se va forma ceaţã.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 15 – 16 Decembrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi închisã şi temporar vor fi precipitaţii, sub formã de lapoviţã sau ninsoare umedã la începutul intervalului apoi ploaie, condiţii în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zãpadã se va topi. Vântul va avea intensificãri temporare, cu rafale în general de pânã la 45…50 km/h. Temperatura aerului va urca uşor şi treptat, de la -1 grad în orele dimineţii pânã în jurul a 2…3 grade în cursul serii şi al nopţii.

Duminică
Vremea se va menţine închisã şi temporar va ploua, mai ales pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã de 0…2 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply