Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Valorile termice vor fi în continuare apropiate de mediile multianuale. Ziua, vor fi înnorări temporare și se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, în nord și nord-est, iar spre seară și în extremitatea sud-vestică a țării.

Vremea va fi închisă și rece în cea mai mare parte a țării, cu precipitații -slabe și moderate cantitativ- în majoritatea zonelor. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie în Dobrogea și în jumătatea de est a Munteniei, mixte în jumătatea de vest a Munteniei, în sudul Moldovei și în estul Transilvaniei și mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în celelalte regiuni. Pe arii restrânse se va depune polei sau se va forma ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde trecător va viscoli ninsoarea, și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade in jumatatea de nord a Moldovei și 8 grade pelitoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade. Pe suprafețe mici va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 17 Decembrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Vremea va fi închisă. Temporar va ploua, iar în a doua parte a nopții ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply