Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 18 Decembrie 2018vremea se va menține închisă și rece. Local se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte și mai ales lapoviță și ninsoare în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -6..-5 grade in Moldova și 4 grade in sudul litoralului, iar cele minime între -10 și -1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei și depresiuni, până la 10 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 și 6 grade, ușor mai ridicate în zona costieră a Dobrogei.

In Bucurestivremea va fi rece și se va menține închisă. Trecător, în special în prima parte a zilei, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply