Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 19 Decembrie 2018vremea se va menține rece, geroasă noaptea local în Moldova și în estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări și izolat vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, în regiunile sudice, estice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării, iar din a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade izolat in Moldova și cel mult 2 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -16 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură.

Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei și depresiuni, până la 10 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 și 6 grade, ușor mai ridicate în zona costieră a Dobrogei.

In Bucurestivremea va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă de -6…-4 grade.

Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply