Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 20 Decembrie 2018vremea va continua să fie rece, geroasă în orele dimineții în nord și în centru, iar noaptea local și în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime între -16 și -4 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, în deltă și pe litoral. Nebulozitatea joasă va persista local în regiunile sudice și pe arii mai restrânse în est și în centru, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Se va semnala ceață, asociată cu chiciură, mai ales dimineața și noaptea, dar pe alocuri persistentă în mare parte din interval. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului, precum și la munte unde pe creste va spulbera zăpada.

In Bucurestivremea va fi în continuare rece. Vremea se va menține rece. Va fi nebulozitate joasă în general persistentă și, mai ales noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -7…-6 grade.

Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply