Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Vremea va continua să fie rece, geroasă în orele dimineții mai ales în nord și centru, iar noaptea, izolat, cu precădere în sud-estul Transilvaniei și în dealurile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade in Transilvania și 3 grade in zonele de deal din Bant si Sucarpatii de Curbura , iar cele minime, în general, între -14 și -2 grade. Se va menține nebulozitate de tip stratiform în zona joasă de relief din sudul și estul țării, pe suprafețe mici cu ceață și chiciură, iar trecător fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara și noaptea în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte și depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și la munte spulberând zăpada.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 20 Decembrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Joi

Vremea se va menține rece. Va fi nebulozitate joasă și, mai ales noaptea, se va semnala ceață și chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply