Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 21 Decembrie 2018valorile termice vor marca o ușoară creștere, care se va resimți în special în zonele deluroase, unde cerul va fi variabil, dar mai puțin în regiunile joase, cu precădere din sud și est, în condiții de nebulozitate persistentă. În vest, nord și centru vor fi înnorări și mai ales spre seară și noaptea se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare ce local vor depune polei. La munte vor fi precipitații mixte, iar pe creste mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în zona montană, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 grade in sudul extrem și 5..6 grade in zonele de deal, iar cele minime între -9 și 0 grade, ușor mai ridicate în vest. Local va fi ceață.

In Bucurestivremea va fi în continuare rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla în general slab și se va semnala ceață asociată cu chiciură, posibil persistentă.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply