Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți cu precădere la valorile din cursul nopții, regimul termic devenind apropiat de cel normal în această perioadă din an în jumătatea de nord, dar menținându-se peste cel mediu climatologic în rest. Pe parcursul zilei vor fi înnorări în majoritatea zonelor, precipitațiile se vor semnala pe arii extinse, iar în vest, centru și nord cantitățile de apă vor fi mai însemnate (local 10…15 l/mp și izolat peste 25 l/mp). În zona montană va ninge și stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, în Maramureș, Transilvania și jumătatea de nord a Moldovei ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, în timp ce în restul teritoriului vor fi mai ales ploi. 

Noaptea, precipitațiile se vor diminua și restrânge semnificativ și vor fi mixte în sud și sud-est și sub formă de ninsoare în rest. Vor fi condiții de polei, la începutul intervalului, iar pe timpul nopții local se va forma ghețuș. vântul va continua să prezinte intensificări la munte, temporar cu viteze de 65…80 km/h, iar în zona înaltă va sufla tare cu rafale de peste 90…100 km/h, îndeosebi în Carpații Meridionali; ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ. Din a doua parte a zilei, vântul se va intensifica și în zonele joase de relief, cu precădere din sud-vestul, centrul și estul țării, unde se vor înregistra viteze, în general de 50…55 km/h. temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime în general între -7 și 2 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 24 Decembrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Valorile termice, deși în scădere ușoară față de intervalul precedent, se vor menține peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi mai mult noros. ziua, temporar va ploua slab și vântul va sufla în general moderat, iar în cursul nopții vor fi posibile precipitații mixte. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iarcea minimă va fi de -1…0 grade.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply