Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 27 Decembrie 2018, cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice, unde înnorările vor fi temporare. Se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nordul și centrul țării și cu totul izolat în rest. Pe arii restrânse în Moldova și Transilvania vor fi și ploi, favorizând depunerile de polei. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte îndeosebi la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar trecător și la cote mai reduse și în sud-vestul, centrul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in deprasiuni și 7 grade in Banat, iar cele minime între -3 și 3 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresticerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply