Prognoza meteo Romania 4 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 4 Ianuarie 2019, vremea va continua să se răcească, astfel că în toate regiunile valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade in estul Transilvaniei și 1 grad, in Lunca Dunarii si pe litoral iar cele minime între -16 grade în estul Transilvaniei și -3 grade pe litoral. Astfel, va fi ger (valori termice sub – 10 grade), dimineața, local în centrul, nord-vestul țării și cu totul izolat în rest, iar noaptea, pe arii relativ extinse în nord și centru, local în sud-vest și pe spații mai mici în celelalte zone, cu precădere în dealurile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în regiunile vestice, nordice și nord-estice, unde însă doar trecător și izolat se vor semnala ninsori slabe sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari, iar temporar în prima parte a intervalului, dar la cote mult mai reduse, în estul și sud-estul teritoriului.

In Bucuresti, va continua să se răcească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -6…-5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, unde se va situa în jurul a -8 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply