Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea se va răci față de ziua precedentă. În toată zona de munte vântul va prezenta intensificări, în general cu viteze de 65…80 km/h, iar temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100…120 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității; înnorările vor fi persistente și pe arii restrânse va ninge slab în cursul zilei, însă noaptea în special în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și nordul Carpaților Orientali, ninsorile vor fi mai intense și local se vor acumula cantități de 10…15 l/mp. În restul zonelor cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și centrul țării, unde mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii relativ extinse vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar local și temporar vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45…55 km/h, izolat spulberând zăpada în special în Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 garde in estul Transilvaniei și 4 grade in Lunca Dunarii, iar minimele, în general, între -12 și -2 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 15 Ianuarie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața, când vor mai fi condiții de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -8…-7 grade, posibil mai coborâtă în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply